Fokus på dina mål

Du kommer att få möjlighet att kunna fokusera på ditt mål samt vägen dit till 100 procent. Vi erbjuder dig dessutom att du inte kommer att få ett uppehåll mellan dina körlektioner, så att du inte ska hinna glömma något av det du har lärt dig sedan tidigare.

Intensivkursen kommer att innebära för dig, att du studerar teori parallellt med körlektionerna på heltid under två till tre veckor. Detta med hänsyn till dina förkunskaper samt möjligheter.

Viktigt att du förbereder dig

För att du även ska få ut det bäst möjliga ur intensivkursen är det viktigt att du har ordnat körkortstillstånd, har förberett dig innan din utbildning samt att du eventuellt har hunnit studera och övningsköra lite privat innan. En annan viktig faktor är att du har motivationen bakom dig hela tiden.

Under de veckor som du har intensiv kursen, så kommer vi tillsammans med dig att planera in ca 2-4 körlektioner per dag. I många fall kan det handla om en dubbellektion under förmiddagen och 1-2 lektioner till eftermiddagen. Hela utbildningstiden kommer att basera på trafikverkets möjligheter vad angår provtider, ditt eget intresse samt planering.

På vår sida om körkortsutbildningar kan du se en processtabell som sammanfattar hur utbildningarna går till samt vilka tillstånd du behöver. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss.